luni, 13 iunie 2011

Sarbatoritii lunii aprilie!

Publicat de Gradinita Dani la 18:18
Cand primavara se aproprie, Iepurasul isi picteaza oule in culorile curcubeului si le duce impreuna cu alte daruri copiilor cuminti. Astfel, in fiecare an el vine cu mici cadouri pentru prichindei, lasa ouale pe masa de Paste sau le ascunde in gradinite printre flori, ori le aseaza frumos in cuiburile ce sunt pregatite special pentru el. 

Si fiindca iubeste atat de mult copiii, Iepurasul aduce special pentru ei figurine din ciocolata si alte surprize, sperand ca si in anul ce vine, sa fie la fel de cuminti. 
In semn de multumire copiii de la gradinita i-au pregatit la randul lor o surpriza Iepurasului, colorand frumoase oua de Paste.


Cum Iepurasul nu ii uita nici pe adulti, mai lasa din cand in cand in casele lor si cate o mandrete de copil, spre marea bucurie a acestora. Astfel, in luna aprilie am sarbatorit si noi cativa "iepurasi" pusi pe ghidusii:



... frumoasa Daria a implinit 6 anisori...


... de cei 6 ani bucurandu-se si nazdravanul Elias.

Si noi le dorim lor si celor nascuti in luna aprilie multe primaveri frumoase. Fie ca soarele sa le zambeasca de fiecare data si sa le incalzeasca sufletul cu fericire si bucurie. "La Multi Ani!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

winter

 

Ein Herz für Kinder Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez