luni, 13 iunie 2011

In meinem Garten...

Publicat de Gradinita Dani la 15:23
Mergand agale pe cararile noului ani, frumoasa Primavara a poposit si la gradinita noastra cu alaiul ei de lumina si culoare. La plecare ea si-a intins mantia diafana, descoperind drept multumire o lume plina de viata, cu fluturi care zburda voiosi si pasari in culori de curcubeu, buburuze imbujorate si melci aventurieri, albine care isi incep dulcele zumzet printre flori si furnicute harnice care trudesc cat e ziua de lunga....
Spre incantarea celor mici, primavara aceasta ne-am apucat de "gradinarit", dar nu folosind obisnuita sapaliga sau un banal harlet, ci lipici, hartie si multa imaginatie :). 
Prin urmare, copiii din grupa mare si cea mijlocie au lucrat mai multe saptamani la amplul proiect In meinem Garten (in gradina mea), constand intr-un ansamblu de elemente specifice anotimpului, adunate sub forma unor gradini. La realizarea lor am folosit diverse tehnici de lucru (pictura, desen, lipire...), dar si materiale inedite, deopotriva atractive si haioase (hartie creponata, servetele, vata, paiete, pene, confeti, boabe de grau etc.). 
Micii nostri gradinari au primit cate o "parcela" pe unul din peretii clasei de curs, cu misiunea de a crea "cea mai frumoasa gradina". 
Va las pe dumneavoastra sa decideti cine a castigat... 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

winter

 

Ein Herz für Kinder Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez