joi, 2 iunie 2011

1. Iunie - Ziua Copilului

Publicat de Gradinita Dani la 07:56
Ziua Copilului este un bun prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia, de a aprecia si iubi copiii si de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese.
Ideea de a avea o zi numai a copiilor a fost mentionata prima data la Conferinta Mondiala pentru Protectia si Bunastarea Copiilor de la Geneva din 1925, unde 54 de reprezentanti din diferite tari au adoptat Declaratia pentru Protectia Copilului. Dupa aceasta conferinta multe guverne au introdus Ziua Copilului. Aceasta este sarbatorita in lume la date diferite in functie de istoria nationala a fiecarei tari (de exemplu in Japonia pe 5 mai, in Mexic pe 30 aprilie, in India pe 14 noiembrie etc.).
Copiii merita o zi numai a lor in care sa se simta bine si sa se distreze alaturi de prieteni sau colegi, in care pot sarbatori impreuna ziua lor inca o data in acelasi an.
Si copiii nostri s-au putut bucura in aceasta zi de surprize fel de fel, petrecerea incheindu-se afara, unde fiecare a putut desena cu creta pe trotuarul din fata gradinitei dupa pofta inimii. 































0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

winter

 

Ein Herz für Kinder Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez