sâmbătă, 19 martie 2011

Sarbatoare de 8 Martie!

Publicat de Gradinita Dani la 19:21
Primavara a poposit din nou pe meleagurile noastre cu alaiul ei de flori, lumina si culoare. Razele blajine ale soarelui gonesc cu blandete frigul si trezesc cu mangaierile lor calde natura la viata. Dealurile incep sa inverzeasca, iar livezile se pregatesc sa dea in floare, primind cu bratele deschise roiurile de fluturi imbracati in haine de sarbatoare viu colorate si albinele harnice, care isi incep dulcele zumzet prin flori. Printre firicele noi de iarba gandaceii si buburuzele dorm la soare, dezghetandu-si aripioarele si piciorusele amortite. Din pamantul umed si negru rasar suave floricele, care se impletesc intr-un maiestos covor multicolor. Ghioceii gingasi si subtiri, imbracati in straie albe vestesc cu clinchetul lor cristalin venirea sezonului cald, iar pasarile dezmeticite li se alatura, cantand triluri maiestre in deschiderea marelui concert al primaverii!!!

Pura coincidenta sau nu, luna martie este denumita si luna femeilor. Este o luna plina de feminitate, de zambete si caldura sufleteasca in care se sarbatoreste pe langa martisor si ziua femeii, ziua mamelor. Asemenea primaverii plina de caldura, aducatoare de viata, femeia este cea mai importanta fiinta din lume, prietena si iubita, sotie si mama, fara de care intregul univers nu ar mai exista. 
8 Martie este ocazia perfecta pentru a le arata femeilor dragi din viata noastra, printr-un gest simbolic oferit in semn de iubire, respect si multumire, cat de mult inseamna pentru noi. Este ziua in care mamele, in mod special sunt rasfatate de catre copiii lor, cu flori, urari si mici surprize realizate cu multa dragoste. 
 
Si copiii nostri au pregatit cu aceasta ocazie un moment festiv, cu cantece si poezii, pentru a le arata mamicilor cat de mult le iubesc. Dorim sa le multumim pe aceasta cale mamelor, care prin bunavointa lor ne-au trimis poze de la serbare, dorind astfel sa impartaseasca celor care nu au putut fi prezenti din bucuria traita.


La plecare copiii le-au pregatit mamicilor inca o surpriza, daruindu-le cate un ghivecel cu flori de primavara, in care au pus toata dragostea lor sub forma unor inimioare sclipitoare, realizate de ei special pentru acest evenimet.



La randul nostru va dorim, ca primavara sa va aduca linistea si fericirea de care toti avem nevoie. Fie ca iubirea sa va imbratisesze sufletul si sa faca loc clipelor frumoase alaturi de cei dragi. 

                                  O primavara minunata!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

winter

 

Ein Herz für Kinder Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez